15 maj 2022
17:00

Huddinge IF P08:3 div 3

Referat: Tyresö Strand FC - Huddinge IF P08:3 div 3

I fredags eftermiddag fick vi meddelande om att ett lag i Sanktan drog sig ur vår serie så det höll på att bli en spelfri helg för vårt div 3 lag. Vi lyckades snabb som ögat att hitta en träningsmatch mot nybildade Tyresö Strand FC som förra säsongen spelade som Tyresö FF SB. Då vann de vår division 3 serie på ett storstilat sätt.
Vi får en bra start på matchen då Yusuf A. skickar in bollen i mål redan efter 3 minuters spel. Charlie Ä. utökar ledningen i den 16:e minuten på assist av Yusuf A. Hemmalaget hade ett skickligt passningsspel och mycket snabba anfallare att skicka djupledsbollar på. De lyckas att reducera i den 19:e minuten och även att kvittera i den 22:a. I slutet av den första perioden, i en tilltrasslad situation, går bollen in i mål via en av hemmalagets försvarsspelare så vi går ut i ledningen med 3-2 efter den första perioden. Vi gör en mycket bra andra period och får bra utdelning på vårt raka spel. Farouk skjuter först en frispark direkt i mål i den 37:a minuten till 4-2, sedan gör han ytterligare ett mål i den 41:a minuten till 5-2 assisterad av Amadeus E. Albin K. prickskjuter in 6-2 assisterad av Mikael M. i den 44:e matchminuten. Hemmalaget reducerar i en misstänkt offside situation i den 45:e minuten. Ställningen var 6-3 inför den sista perioden. Hemmalaget inleder den tredje perioden med ännu högre press än de gjort tidigare i matchen. De får ganska omgående utdelning på det och reducerar till 4-6 på frispark i den 52:a minuten. Reducering till 5-6 sker i den 55:e minuten på en vacker nick efter hörna och kvitteringen till 6-6 kommer i den 61:a minuten. Matchen står nu och väger men Harry P.T. lyckas att stänga matchen med två mål i den 65:e och 67:e matchminuten. Sammanfattningsvis gör en mycket bra match spelmässigt, grundspelet sitter, vi har blivit bättre på att komma till ordentliga avslut som vi jobbat på en hel del den senaste tiden.

Slutresultat: Tyresö Strand FC - Huddinge IF 6-8.

Målen: Farouk El M. 2, Harry P.T. 2, Yusuf A. 1, Charlie Ä. 1, Albin K. 1, Självmål 1
Assist: Yusuf A. 1, Amadeus E. 1, Mikael M. 1